Nieuwsberichten

Ringelberg autoverhuur blijft groeien

Het is ontzettend druk bij Ringelberg autoverhuur, waar we uiteraard superblij mee zijn, maar we merkten dat we uit ons jasje (pand) aan het groeien waren. Daarom hebben we per 1 november een tweede pand erbij, speciaal voor onze autoverhuur. U hoeft niet ver te lopen, het zit recht tegenover ons vertrouwde pand aan de Leerlooierstraat 44.

Huurauto ophalen en inleveren

Sinds kort hebben wij raamtijden ingevoerd om het ophalen en inleveren van de huurauto te vereenvoudigen. Op werkdagen kunt u gedurende de openingstijden van ons kantoor de huurauto ophalen en inleveren, in het weekend zijn er gedurende de dag twee momenten waarop u de huurauto kunt ophalen of inleveren. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de autoverhuur, of wilt u een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via (010) 416 04 93.

Maandag tot en met vrijdag
08.30 – 17.30

Zaterdag en zondag
Ophalen: 08:00 – 09:00
Inleveren: 20:00 – 21:00

Extra 9-persoons busjes voor de verhuur

De 9-persoons busjes zijn erg in trek voor feestje, vakanties en uitjes en zijn dus ook vaak allemaal verhuurd. Om toch aan de stijgende vraag te blijven voldoen, hebben we weer twee nieuwe busjes aan ons wagenpark toegevoegd. Uiteraard ook weer witte Volkswagen Transporters.