Home / Over Ringelberg autoverhuur

Over Ringelberg autoverhuur

Over Ringelberg

Ringelberg autoverhuur was van 2014 tot juni 2017 onderdeel van Leo Ringelberg Touringcars. Al sinds jaar en dag staat Ringelberg bekend om uitstekend en betaalbaar vervoer. In de nabije regio in Zuid Holland, zoals onder andere Rotterdam, Hoogvliet, Albrandswaard, Barendrecht, Hellevoetsluis, Brielle, Oostvoorne, Vlaardingen, is het misschien wel het bekendste touringcarbedrijf. Vanwege de groei van de autoverhuur is vanaf juli 2017 Ringelberg autoverhuur als apart bedrijf doorgegaan. Tegenover het vertrouwde adres van de touringcars heeft autoverhuur haar intrek genomen in een eigen pand (Leerlooierstraat 145).

Betaalbaar

Naast goed vervoer is ook de prijs van groot belang, u wilt immers niet teveel betalen. Ringelberg autoverhuur heeft een meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij willen het voor iedereen mogelijk en betaalbaar maken om een auto te huren voor bijvoorbeeld een feestje of verhuizing.

Veilig, prettig en betrouwbaar

Een uitstekend wagenpark is uiteraard belangrijk. Daarnaast staat klantvriendelijkheid en prettig contact met onze klanten voorop. We willen u namelijk helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden. Lekker onbezorgd op pad.

Ringelberg autoverhuur

Ringelberg staat voor vervoer in de breedste zin van het woord. Ringelberg verhuurt namelijk auto’s voor elke trip. Een verhuizing of een wintersportvakantie. Een dagje of een weekend even lekker weg. Familie-uitje, verenigings- of personeelsfeest. Van de kleine Volkswagen Up’s tot 9-persoonsbus, en van bestelbussen tot complete bakwagens. Deze auto’s zijn altijd in goede conditie en Ringelberg is aangesloten bij de ANWB. Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan wordt u door de ANWB weer op weg geholpen.

Neem contact op of kom langs

U kunt een offerte aanvragen via ons aanvraagformulier, of uw (aan)vraag rechtstreeks sturen naar: Jim – jim@ringelbergautoverhuur.nl of Marjolein – marjolein@ringelbergautoverhuur.nl. U ontvangt zo snel mogelijk onze geheel vrijblijvende aanbieding.

U kunt ons op werkdagen van 08:30 tot 17:30 ook altijd telefonisch bereiken op (010) 416 04 93. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u ook altijd bij ons kantoor binnenstappen aan de Leerlooierstraat 145 (bedrijventerrein Gadering, nabij Karwei).