Home / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hanteren jullie 24-uurs huur?

Onze daghuur is op doordeweekse dagen tijdens onze kantoortijden van 8:30 tot 17:30 en in de weekenden van 8:00 tot 21:00. Uiteraard is het ook mogelijk om de daghuur te verlengen met een avond of ochtend, de kosten hiervan verschillen per type auto. Kijk voor de exacte kosten op de desbetreffende pagina. De auto mag bij een extra avond 1 uur voor sluitingstijd worden opgehaald, bij een extra ochtend mag de auto binnen 1 uur na openingstijd worden teruggebracht.

Zijn jullie ook in het weekend geopend?

Jazeker, wij zijn zaterdag en zondag geopend voor het weggeven en innemen van de huurauto’s van 8:00 tot 9:00 en van 20:00 tot 21:00. Tussentijds is ons kantoor gesloten. U heeft de auto van 8:00 tot uiterlijk 21:00 tot uw beschikking bij een daghuur.

Is de huurprijs inclusief brandstof?

Nee, de prijs is exclusief brandstof. De auto wordt met volle brandstoftank meegegeven en moet bij het inleveren ook weer zijn volgetankt. Je tankt dus enkel wat je ook gebruikt.

Wat is het eigen risico en kan ik dit afkopen?

Het eigen risico bedraagt bij de bakwagen maximaal € 1500,- per schadegeval, bij de overige auto’s is dit maximaal € 800,- per schadegeval. Het is bij ons niet mogelijk om het eigen risico af te kopen.

Ik wil mijn eigen dakkoffer gebruiken tijdens mijn huurperiode, mag dit?

Ja, het gebruik van een eigen dakkoffer is mogelijk. LET OP, het is niet toegestaan uw eigen dakdragers te monteren. Dit is in het verleden vaak niet goed gegaan, waardoor schade aan het voertuig ontstond. Wij monteren onze dakdragers (eenmalig € 25,-) en u kunt hier uw dakkoffer op plaatsen.